top of page

KOMŠIJSKI DERBI ZAVRŠEN BEZ POBEDNIKA


Zadovoljni gledaoci

U Ratini propaganda dobrog fudbala. Veliki broj gledalaca imao je priliku da odgleda kvalitetan meč dve ekipe koje su maksimalno pripremili njihovi treneri Darko Luković i Živojin Ilić. Pored lepih akcija, odličnih asistencija i bezbroj atraktivnih duela, ljubitelji fudbala su uživali i u četiri pogotka - po dva u mreži oba vratara.

Prvi su poveli gosti. Vasiljević je prošao po desnoj strani uspeo da uputi centaršut ili udarac na gol, lopta je nekog na tom putu zakačila i prevarila vratara domaćina.

Ljuta bitka Vojmilovca i Jovanovića - desno

Posle samo osam minuta viđena su još dva pogotka - ovoga puta Poleta. Najpre je Trnavac pogodio sa bele tačke a potom je posle slobodnog urarca ovog igrača u golmanovom prostoru najprisebniji bio Kosovac i doveo svoj tim u vođstvo.

Gužva pred golom Reala

Petnaest minuta pre kraja retzultat je poravnao Paris posle loše intervencije odbrambenih igrača domaćina

Baletska figura, Foto: STOLE

POLET - REAL 2:2 (0:0)

Ratina. Gledalaca 300. Sudija: Lazar Tomić (Kragujevac). Strelci: Trnavac u 54. (kaznenu udarac), Kosovacv u 58. (Polet), Vasiljević u 51. i Paris u 75. (Real)

Polet: Županjac, Bogdanović, Milovanović, Dragović, Vojmilovac, Mišić (Jablanović), Filipović (Matić), Kosovac, Trnavac, Milošević, Robović

Real: Lazarević, Vasiljević, Jovanović, Digić, Dunjić, Čeperković, Zajić, Veselinović, Tanasković (Bulatović), Paris, Cvetković (Žerađanin).


bottom of page