KOMŠIJSKI DERBI ZAVRŠEN BEZ POBEDNIKA

November 4, 2019

Zadovoljni gledaoci

 

U Ratini propaganda dobrog fudbala. Veliki broj gledalaca imao je priliku da odgleda kvalitetan meč dve ekipe koje su maksimalno pripremili njihovi treneri Darko Luković i Živojin Ilić. Pored lepih akcija, odličnih asistencija i bezbroj atraktivnih duela, ljubitelji fudbala su uživali i u četiri pogotka - po dva u mreži oba vratara.

Prvi su poveli gosti. Vasiljević je prošao po desnoj strani uspeo da uputi centaršut ili udarac na gol, lopta je nekog na tom putu zakačila i prevarila vratara domaćina.

 Ljuta bitka Vojmilovca i Jovanovića - desno

 

Posle samo osam minuta viđena su još dva pogotka - ovoga puta Poleta. Najpre je Trnavac pogodio sa bele tačke a potom je posle slobodnog urarca ovog igrača u golmanovom prostoru najprisebniji bio Kosovac i doveo svoj tim u vođstvo.

 Gužva pred golom Reala

 

Petnaest minuta pre kraja retzultat je poravnao Paris posle loše intervencije odbrambenih igrača domaćina

 

 Baletska figura, Foto: STOLE

 

POLET - REAL 2:2 (0:0)

 

Ratina. Gledalaca 300. Sudija: Lazar Tomić (Kragujevac). Strelci: Trnavac u 54. (kaznenu udarac), Kosovacv u 58. (Polet), Vasiljević u 51. i Paris u 75. (Real)

Polet: Županjac, Bogdanović, Milovanović, Dragović, Vojmilovac, Mišić (Jablanović), Filipović (Matić), Kosovac, Trnavac, Milošević, Robović

Real: Lazarević, Vasiljević, Jovanović, Digić, Dunjić, Čeperković, Zajić, Veselinović, Tanasković (Bulatović), Paris, Cvetković (Žerađanin).

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon

© 2019 by FK REAL

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now